Spaaracties: Soubry en Joyvalle

Dag iedereen!

Dit jaar nemen we deel aan 2 spaaracties voor ons spetterend kamp in juli! We kunnen geniet van gratis Soubry pasta en Joyvalle melk. Sparen jullie mee?

Verzamel samen met ons de barcodes van alle Soubry pasta verpakkingen en de flapjes van de Joyvalle verpakkingen en bezorg ze aan onze leiding of steek ze in onze brievenbus.

Startdag

Roobaertbier

Dag iedereen! 


Met trots presenteren wij u... Roobaert Blond! Het énige echte eigen gebrouwen KSA-bier!

WUK?! ZALIG!


Roobaert Blond is een ambachtelijk gebrouwen goudblond bier van 7% Het bier kent een fruitige toets en is dan ook een perfecte dorstlesser. Het biertje werd door onze leiding getest en goedgekeurd! 

Bestel nu je biertjes via ksaroobaert@gmail.com

 

Jaarthema

Schouders eronder! Dat is de slogan van jaarthema 2020-2021 waarmee we het engagement van KSA’ers in de kijker zetten.

 

Engageren is je vrijwillig inzetten voor KSA. Zo leren we verantwoordelijkheid dragen en keuzes maken, waardoor we met volle goesting elke KSA’er een zinvolle vrije tijd bezorgen.

Als jonge KSA’er engageer je je om er elke week te staan op de activiteit, en speel je vol enthousiasme mee om een prins te helpen of een land te veroveren. Steeds meer groei je verder in je engagementen. Je zet je in om pesten in je groep tegen te gaan en helpt de leiding bij het opruimen van het lokaal. Stap voor stap krijg je steeds meer verantwoordelijkheden zoals zorg dragen voor andere leden of helpen op een evenement.

 

Als leiding span je je week in week uit in voor KSA. Naast het verzorgen van spel en plezier voor de leden sla je met je medeleiding de handen in elkaar om een geslaagde spaghettiavond of een grote fuif te organiseren. Dankzij het engagement van leiding kunnen kleine ideeën groeien tot een prachtig evenement of spel, met aandacht voor elk individu.

 

Ook na(ast) de algemene werking van je KSA-groep kriebelt het engagement. Je steekt je handen uit de mouwen als provinciaal of nationaal vrijwilliger, zetelt in de jeugdraad of helpt mee op een evenement van de gemeente. Als oud-leiding help je een handje op het eetfestijn, als ouder stap je in het bouwcomité.

 

Misschien zamel je zelfs geld in voor een goed doel, doneer je met de hele leidingsgroep bloed of help je samen met de leden het rusthuis in je buurt een handje. Engagement kent vele vormen, en elk engagement is waardevol!

 

We leren in KSA verantwoordelijkheid te dragen en een mening te vormen. We kijken kritisch naar onze beweging en naar de maatschappij en zetten jeugdige ideeën om in krachtige acties. Via engagement en participatie gaan we op zoek naar een meerwaarde voor onszelf en bepalen we de koers van onze groep. Zo zetten we allemaal onze schouders onder KSA!

Q-CAMP ambassadors 

60062218_435691230323290_114580938665702
Schermafbeelding 2019-05-15 om 17.54.59.

Trooper

Beste leden en sympathisanten van KSA Roobaert,

Yes, vanaf nu kan iedereen online shoppen én ons steunen!
Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat ?

Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je KSA Roobaert gratis steunt met je online aankopen, zonder één € meer te betalen.

Hoe werkt Trooper ?
1. Je gaat naar onze pagina op Trooper (www.trooper.be/ksaroobaert).
2. Je kiest je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
4. De shop betaalt een percentje aan onze club. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van €100.

Via www.trooper.be/ksaroobaert kan je heel wat meer kopen dan wafels:
1. Massa’s electronica & veel meer (Coolblue, Krefel, Selection...)
2. Het meest fantastische speelgoed (Fun, Bart Smith, Maxitoys...)
3. Een leuk weekendje weg (Booking.com, Travelbird, Expedia, Cheaptickets, Sunweb...)
4. Mooie kleren (JBC, De Bijenkorf, CKS, Torfs….)
5. Een lekker parfum/mooie make-up (ICI Paris XL, Apotheek-Online...)
6. Een cadeautje (L’Occitane, Eci, Mamzel, cadeaus.be, Coolgifts...)
7. Een aantal goeie flessen wijn (Wijnbeurs)
8. En nog veel meer…

Belangrijk : Trooper werkt goed, maar alleen als wij er ons als leden écht achter smijten en de nodige mond-aan-mondreclame voeren bij onze familie, vrienden en ook Facebook, Whatsapp, SMS... inschakelen. 

Alvast bedankt!
De leidingsploeg van KSA Roobaert

BRIEVENBUS

Sinds kort beschikken wij over een brievenbus aan de toegangspoort bij de lokalen. Wanneer er geen activiteit is kunt u hier uw cm-attest, brieven, facturen,leuke foto's,... in komen steken!

brievenbus ksa.jpg